Общи Въпроси

В този раздел ще намерите всички често задавани въпроси.
Ако имате нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Какви докумени са необходими за наем на автомобил?

Ако сте с постоянна регистрация в Европейския съюз е нужно да предоставите валидни лична карта и шофьорска книжка. Клиенти от останалите държави трябва да ни предоставят паспорт и международна шофьорска книжка.

Автомобилите застраховани ли са?

All rental cars include Civil Liability and Full Auto Casco insurances (traffic accident, theft, fire and natural disasters, without financial responsibility for damage caused by someone else’s fault).

Какви са начините за плащане на услугите ви?

Можете да платите с банкова карта или кеш на място, при вземането на автомобилът под наем или предварително по банков път.

Мога ли да сменя колата след потвърждаване на резервацията?

Да. Ако желаете да промените или анулирате резервация си за автомобил, след като сте Ви я потвърдили, моля, обадете се на +359 89  9799766 или се свържете с нас на контактите, посочени в страница Контакти.

От къде мога да взема колата и къде да я върна?

Можете да вземете колата от нашия офис, на адрес ул. “Княз Борис I” 213, гр. София. Доставяме автомобили до всяка точка в гр. София, можете да резервирате автомобил от нас и да го получите и върнете на Летище София.

Ако сте резервирали автомобил за повече от 5 дни, ние можем да Ви го доставим безплатно до избрано от вас място, за период от 2 до 5 дни доставка и прибиране на автомобил се таксуват по 10€. Колата трябва да бъде върната на уговореното място.

Какво трябва да направя, ако колата се повреди?

Ако колата ви се повреди, моля, обадете ни се незабавно на +359 89 9799766

Доставяте ли автомобили извън гр. София?

Да, разбира се. Ние можем да Ви доставим автомобил до всяко избрано от Вас място в България и съседните държави членки на Европейски Съюз, разбира се срещу допълнителна такса доставка.

Кога можем да се свържем с Вас?

За резервации, моля свържете се с нас в работно време, на телефон: +359 89 9799766.
За всякакви проблеми и нередности с наетият автомобил, можете да ни потърсите по всяко време на телефон: +359 89 9799766.

Как да наема кола?

Изберете автомобила, който желаете да ползвате, изберете срока, за който искате да го наемете и посочете адреса за получаване и връщане на автомобила. След, което ние ще се свържем с вас, за да потвърдим резервацията ви.
Лесно, бързо и удобно!

Горивото включено ли е в цената за наем?

Ние ще Ви предоставим автомобилът с пълен резервоар, когато връщате колата под наем също трябва да е с пълен резервоар с гориво. При връщане на автомобил с липсващо гориво, ще заплатите за липсващото гориво, плюс еднократна такса от 10€, за услугата да допълним резервоара на автомобила, вместо Вас.

Препоръчваме Ви да използвате предимно бензиностанции от известни вериги, като Шел, ОМВ, Ромпетрол, ЕКО или Лукойл.

Мога ли да пътувам с ваш автомобил в чужбина?

Да, разбира се, това е напълно възможно. Единственото, което трябва да направите, е да изберете най-подходящия и надежден за Вас автомобил. Необходимо е да заплатите еднократна допълнителна такса за съответния ангажимент, която зависи от това, в коя държава бихте желали да управлявате вашият автомобил под наем. За някои държави извън ЕС, се изисква и пълномощно от наша страна.

Каква е минималната възраст за наем?

Минималната възраст е 21 години, шофьорът трябва да има книжка от минимум 2 години. Наематели, които не отговарят на тези изисквания заплащат такса “Млад шофьор” 6€/ден и двоен депозит. Възможни са ограничения.

Имам ли включена в цената пътна такса-винетка?

Да, в цената за наем на автомобил е включена пътна такса – винетка за територията на Република България.

Има ли такса за вземане/връщане на автомобил в извън работно време?

Има такса “Извън работно време” в размер на 10€ за обслужване между в часовете между 18:00-22:00 и 07:00-09:00. Размерът на таксата за обслужване между часовете 22:00-07:00 е 20€.

Мога ли да наема ваш автомобил от Летище София?

Да, разбира се. При направена резервация от ваша страна, с посочване на място за вземане Летище София.

Наш служител, ще Ви посрещне и заведе до избраният от Вас автомобил. Ще подпишете договор и той ще Ви запознае с оборудването на автомобилът. Не се колебайте да зададете, необходимите въпроси, за да улесним използването на наетият от вас автомобил.

Има ли пътна карта в колата под наем?

Във времената, които живеем се стараем да ви предоставяме съвремени автомобили под наем с вградени монитори, където да можете свържете вашият смарт телефон. При нужда от отделна навигация или пътна карта, моля не се колебайте да поискате от нас.

Травел Карс ЕООД ® 2024