Автомобил под наем за бизнеса

Кола под наем от Травел Карс

Автомобил под наем за целите и нуждите на компанията, се оказва все по-предпочитан метод за спестяване от към задължения по поддръжка

В модерния и динамичен свят, компаниите постоянно търсят нови и алтернативни методи за намаляване на разходи и превземане на нови пазари. С разрастването на производството и отварянето на нови офиси, в различни точки, се налага и прехвърляне и пътуване на различни служители и специалисти за обмен на опит и знания, което увеличава нуждата от използване на автомобили. Тези автомобили е напълно безмислено да бъдат закупувани и потдържани с фирмени средства и за тази цел се явява идеален заместител услугата автомобил под наем. Наемът на автомобил е възможен, както за няколко дни, когато фирменият служител е в местното представителство, така и по-дълъг, така наречения дългосрочен наем на автомобил, при него, ще можете да изберете за какъв период от време искате автомобил под наем от месец, два та дори и за 24 месеца.

Автомобил под наем за целите и нуждите на компанията, се оказва все по-предпочитан метод за спестяване от към задължения по поддръжка и сервизиране, фирмата няма нужда от служители, които специално да се занимават с това а възлага цялото управление и организация, на агенцията за коли под наем. Единственото което се налага е подаване на различните периоди от необходимост на автомобили, чрез резервация, към агента от компанията за автомобили под наем, което разбира се става лесно и удобно, чрез имейл или онлайн резервационна система. Удобството и пестенето от разходи свързани със затваряне на средства в първоначални вноски, за автомобил който бива използван само при необходимост, са безспорни.

Травел Карс ЕООД ® 2024